• Keramiekmarkt Dwingeloo

  Op 26 mei staat Joke op de keramiekmarkt in Dwingeloo. Voor meer informatie kijk op de website van de keramiekmarkt.

 • Tentoonstelling Stel je voor!

  Centrum Beeldende Kunst Emmen nodigt je van hart uit voor een bezoek aan de tentoonstelling Stel je voor! met werk van 113 keramiesten van de Stichting Keramisten Noord-Nederland. Van Joke Dekker is daar Wende 2 vertegenwoordigd.

 • Cursus verplaatst naar september
  In tegenstelling tot eerdere berichten zal de nieuwe cursus niet in januari 2022 starten, maar in september. Wil je je alvast opgeven of wil je eerst meer informatie, dan kun je contact met mij opnemen via het formulier op deze website.
 • Expositie bij Atelier de Test – Zuidzande (Zld)

  Sinds enige tijd exposeer ik bij Atelier De Test in Zuidzande. In een bijna 200 jaar oude schuur waar in vroegere tijden eerste klas Zeeuwse trekpaarden werden gefokt, vindt u naast mijn werk een grote collectie handvervaardigde keramiek. De paarden zijn verdwenen maar het eerlijke handwerk, de vakkennis en creativiteit zijn gebleven.

  Tussen de eeuwen oude spanten heeft Atelier de Test, het werk verzameld van een groot aantal kunstenaars en ambachtslieden. Deze mensen vervaardigden keramiek in alle soorten en stijlen, van leuk en vernuftig tot boeiend en fraai, waarbij de prijzen betaalbaar zijn gehouden. U vind bij ons al vanaf 5 euro een handvervaardigd, dus uniek, geschenkje.

  Behalve handvervaardigde keramiek exposeren we ook andere vormen van kunst en ambacht, zoals beelden, schilderijen, mondgeblazen glas enz.