Sinds enige tijd exposeer ik bij Atelier De Test in Zuidzande. In een bijna 200 jaar oude schuur waar in vroegere tijden eerste klas Zeeuwse trekpaarden werden gefokt, vindt u naast mijn werk een grote collectie handvervaardigde keramiek. De paarden zijn verdwenen maar het eerlijke handwerk, de vakkennis en creativiteit zijn gebleven.

Tussen de eeuwen oude spanten heeft Atelier de Test, het werk verzameld van een groot aantal kunstenaars en ambachtslieden. Deze mensen vervaardigden keramiek in alle soorten en stijlen, van leuk en vernuftig tot boeiend en fraai, waarbij de prijzen betaalbaar zijn gehouden. U vind bij ons al vanaf 5 euro een handvervaardigd, dus uniek, geschenkje.

Behalve handvervaardigde keramiek exposeren we ook andere vormen van kunst en ambacht, zoals beelden, schilderijen, mondgeblazen glas enz.