Expositie Dronten

Van 19 november 2017 tot en met 1 april 2018 exposeert Joke - samen met collega's uit verschillende kunstrichtingen in het gebouw van Aeres Hogeschool in Dronten. De expositie is georganiseerd door de Stichting kunstraad Dronten.

 

De flyer van deze expositie kunt u hier downloaden.

 

 

 

Expositie Dedemsvaria 2017

Tijdens de Dedemsvaria, exposeert Joke, samen met nog twee andere lokale kunstenaars (Peter Munnink en Marjan van Schaik) een gedeelte van haar werk. Tijdens de “wereldberoemde ‘braderie van de Dedemsvaria, tonen zij hun werken in de kantoorschuur Julianastraat 1 (achter Schuurman Schoenen) Een veilige, droge en inspirerende omgeving voor creatieve mensen. Een omgeving waarin de kunstwerken goed tot hun recht komen.

 

Waar: Kantoorschuur Julianastraat 1. Dedemsvaart (naast Schuurman Schoenen en ’t Dorp).
Wanneer: Donderdag 3 augustus: 13.00 – 21.00 uur; Vrijdag 4 augustus 13.00 – 21.00 uur.

 

De toegang is gratis.

Oktober - keramiekmaand

Keramiek@venture organiseert in 2017 voor de derde keer dit jaar de oktober keramiekmaand in de Tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart.

Naast Joke exposeren dit keer 16 keramisten uit binnen- en buitenland hun werk. Al deze keramisten hebben zich laten inspireren door de 30 tuinen van Mien Ruys. Met deze expositie bewijzen zij dat keramiek en tuinen een boeiende combinatie vormen. U treft werk van de keramisten in de verschillende thematuinen en in de diverse gebouwen zoals de Boerenschuur, Ruisend Riet en Weekend. De tentoonstelling start in het theehuis met een overzichtstentoonstelling. Gedurende alle zondagen in oktober worden er speciale activiteiten georganiseerd met keramiek als thema.

De folder met het programma kunt u hier downloaden.

 

Keramiekmarkt Dwingeloo

Ook op de 25e internationale keramiekmarkt in Dwingeloo is Joke weer aanwezig. Vorig jaar won Joke de juryprijs. Benieuwd naar haar werk? Kom dan donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) naar Dwingeloo!

Joke wint juryprijs op Keramiekmarkt Dwingeloo!!

Op 5 mei jl., tijdens de jaarlijkse keramiekmarkt in Dwingeloo, heeft Joke de juryprijs in de wacht gesleept! Op deze markt, waarvan het niveau door kenners als hoog werd beoordeeld, koos de jury uit drie genomineerden, het werk van Joke uit en waardeerde dat met de juryprijs! De lokale krant van Dwingeloo maakte van deze gebeurtenis een uitgebreid verslag. Klik hier om dat verslag te lezen.

De prijswinnaars. Joke zit op de voorste rij, rechts.